Posted on

Het onderhouden van je eigen blog

Het is de laatste jaren een enorme trend geweest om je leven te delen. Zowel via video’s als per tekst. Niet alleen het delen van je eigen leven, maar vooral het delen van goede tips of het delen van ervaringen wordt enorm veel gedaan in deze blogs. Anderen kunnen dan een reactie plaatsen met bijvoorbeeld een soortgelijke ervaring of een aansluitende tip. Het klinkt natuurlijk hartstikke leuk en dat is het ook, maar er gaat wel wat tijd in zitten. Een blog moet je natuurlijk wel onderhouden. Een webdesign bureau zou jou hier wel een handje bij kunnen helpen wanneer je niet zo technisch onderlegd bent of iets bijzonders wil. 

Regelmaat voor publiek

Het is belangrijk om met enige regelmaat een bijdrage te delen. Dit kan natuurlijk variëren in onderwerp of het soort blog. Je kunt het natuurlijk afwisselen om een zo breed mogelijk publiek aan te kunnen spreken. Als jij duidelijke momenten hebt waarop jij een nieuwe tekst online publiceert en jouw vaste volgers kennen dat, weten zij wanneer zij op jouw blog terecht kunnen en hoeven zij niet op de gok te gaan kijken of jij nog iets nieuws gericht hebt. Vaak kun je een social media kanaal gebruiken om aan te geven dat er een nieuwe update geplaatst is. 

Achter de schermen alles in orde

Je wil natuurlijk wel dat jouw blog een beetje van deze tijd is en er uiteraard tip top uitziet. Daarnaast moet je niet vergeten om te denken aan het wordpress onderhoud, om ook te zorgen dat aan de technische kant van jouw blog alles in orde is en bijvoorbeeld veiligheid gegarandeerd is. Een webdesign bureau kan jou hier ook bij helpen, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken en jij gewoon kan doen waar jij het allerbeste in bent: Het delen van interessante bijdragen om je lezend publiek blij te maken of van goede raad te kunnen voorzien. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *